dijous, 12 de febrer del 2015

Taller d'emocions


“El cor com a òrgan físic i emocional” per la Marta Rodríguez que s'autodefineix com artista plàstica.

Avui al taller d'emocions hem construït comunicació, hem après a compartir, a ser solidari, i ha parlat d'emocions, també a saber a quina part del cos s'afecten les emocions, la felicitat, la por, la tristor, l'alegria, l'ira, etc,. "Les emocions estan per tot cos i a la part del diafragma és la que et pressiona, i és que hem de saber respirar !!!!

El cor és el director de l'orquestra que és el nostre cos, és la bomba que fa soroll mentre hi ha vida hi ha soroll, hem buscat frases fetes que consti la paraula COR i entre tots hem trobat una bona pila:

Cor fort, mal de cor, cor com un roure, corazón partido, tenir el cor compartit, veure's amb cor, tenir el coratge , amb el cor a la ma, tenir una corazonada, tenir cor net, corazón roto, cor encongit corazón en un puny, corazón se me sale, ulls que no ven corazón que no siente .

Avui al taller també hem fet el propi cor; el cor és com una bosseta que omplim en el que volem i que també hem de protegir , tots mereixem ser feliços, també per finalitzar ens hem regalat una paraula o un gest per a totes les persones hi han sorgit: fabulós, salut, felicitat, contenta, satisfaccions, relaxacions, positivisme, benestar, companyerisme, tranquil·litat, vida, estimar, emocions positives, diversió, salut per tothom, agraïment,etc.

Com sempre la visita de la Marta ens ha activat i ella ens a donat deures...cal que pensem, cada nit, en 3 coses bones que ens hagin passat; som-hi fem una bona llista !!!!!.

Sobretot el que es parla al taller d'emocions es queda al taller d'emocions.

La pròxima setmana (18 de febrer) parlarà la Dra. Olívia Pujol sobre les: Cataractes, glaucoma i ull sec.

L'Anna amb el seu segon cor.



1 comentari:

  1. És fascinant veure com us llanceu a l'expressió, les ganes que hi ha de comunicar des d'un lloc nou, el desig d'aprendre...!

    ResponElimina