dijous, 9 de gener de 2014

Festa de l'apertura del nou curs de L' Escola de Salut

Avui 8 de gener s'ha iniciat el curs de l'Escola de Salut que, després de set anys, continua amb 
moltes ganes de seguir aprenent.

Ens ha obert la sessió la Tina, directora del Casal de Gent Gran Barceloneta, i ha dit que està molt contenta per l'assistència de moltes veïnes del barri. Tot seguit, la Rosa Cervera, alumna ja veterana, ens ha posat al dia de tot el que fem durant el curs i ens ha animat a seguir endavant. Hem tingut el privilegi de comptar amb la presència del doctor Jordi Camí, director de la Fundació Pasqual Maragall i del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. És una personalitat única en el panorama de la investigació catalana: director d'un parc que és referent internacional d' investigació biomèdica, expert amb política científica, impulsor de codis de bones pràctiques i investigador compromès amb la divulgació. La seva xerrada ha estat molt interessant i molt planera perquè tothom la pogués entendre. Les alumnes de l'Escola li han fet moltes preguntes relacionades amb el tema de l' alzheimer i les demències.

La doctora Francina Barbosa, del CAP Barceloneta, ha explicat el funcionament de l'Escola per aquest nou curs. I, finalment, la Núria de la Biblioteca Fraternitat-Barceloneta ha parlat dels beneficis de la lectura i ha presentat les primeres lectures d'aquest any. Hem acabat, com ja és costum de cada any, amb coca, xocolata i sucs variats.

Dimecres vinent, dia 15, començarem les classes de primer i segon de 4 a 5:30
Encara hi ha places lliures  ANIMEU-VOS-HI !!!!!!!!!! Aqui teniu algunes fotos de la festa d'inaguració del curs:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada