dimecres, 3 de juliol de 2013

Cloenda de L'Escola de Salut any 2013


El dia 27 de juny vam celebrar la cloenda del Curs 2013 de l'Escola de Salut, una festa al Casal de la Gent Gran que estava oberta a totes les persones del barri. 


Un acte preparat molt senzillament, amb unes taules per poder mostrar part del material del curs, així com alguns treballs realitzats per les alumnes. Una taula amb els llibres i els diplomes, i una súper taula amb una gran varietat de fruites, unes bones coques i un bon grapat de peces de xocolata, també beguda: aigua i una sangria molt suau.                            

El programa es va realitzar tot seguint les pautes de l'estimada Rosalia Sastriques. Primer va dirigir unes paraules als profesionals, després la pròpia Rosalia ens va fer cinc cèntims del què és l'Escola. A continuació, les alumnes de segons curs van llegir la recepta per tenir més confiança que s'havia realitzat al taller de les emocions.

   
Seguidament, les dues noves incorporacions d'aquest any del blog, van dir el seu parer i van agrair al  Joan i a la Marta la seva dedicació. Posteriorment van parlar vàries alumnes de diferents classes. Així la Puri va fer-ho sobre la depressió, la Bego de molts diferents dies i activitats dutes a terme, fent un agradable popurri, agraint al cor de l'Escola de Salut (la Dra. Francina Barbosa) els seus esforços per dur-la endavant.

Tot seguit l'alumne Salvador va llegir un petit escrit resumint el llibre de lectura i salut d'aquest any, que ha estat "El malalt imaginari" de Molière i agraint a la biblioteca la seva aportació. Sobretot a la Núria Doya, que cada setmana ens aportava llibres sobre els diferents temes tractats. Seguidament algunes alumnes (Pili, Maria, Mari, Ana, Loli, Puri, Isabel, Mari, Bego...) van llegir unes frases. La darrera frase era SEREMOS CAPACES DE CANTAR, i el Vicens i el seu guitarrista van donar la entrada i es va sentir...

                No voy a sentirme mal
                Si algo no me sale bien
                Y he aprendido a derrapar
                Y a chocar con la pared
               que la vida se nos va
               como  el humo de ese tren, 
               como un beso en un portal
               antes de que cuente diez...

Per concloure la part escènica el Vicens i el seu grup ("Vicens l'avi collonut")  ens van delitar amb unes bones cançons.


Finalment es van fer entrega de diplomes a alguns col·laboradors del curs com, la Francina Barbosa, la Tina Sainz, la Inmaculada Godoy, el Joan, la Cristina del Pino, la Clara Izard, l'Anna Orech,  etc., i van tornar a ser nombrats (aquesta vegada per la Maribel) els "àngels del blog", el Joan, la Marta i l'Anna, que tots tres també van dirigir unes paraules emotives als presents.
Per concloure aquesta entrada us deixem algunes fotos de l'esdeveniment, esperem que l'escola continuï. Us informarem de com inscriviu-vos quan arribin les dates de fer-ho.
Per cert, el conèixer millor el nostre cos i els agents externs és fonamental per tenir una vida plena i equilibrada; en aquesta escola ningú suspèn... i sempre és bo aprendre alguna cosa més...a qualsevol edat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada