dimecres, 4 de desembre de 2013

Apunta't a l'Escola de Salut 2014


Ja ens podem inscriure a l'Escola de Salut 2014

Un any més l'Escola de Salut ens proporcionarà coneixements sobre molts temes com ara les tiroides, els primer auxilis, les diferents tipologies de càncers, la fisioteràpia en el dolor crònic, l'alcohol, les diferents drogues, la violència de gènere, la depressió, la homeopatia, i un llarg etcètera.

Tant a les persones que s'apuntin per primer cop com a les que ja han realitzat algun curs, l'Escola ens aporta una continuïtat en l'aprenentatge de temàtiques especifiques i sempre es fa un repàs dels conceptes referents a les patologies cròniques. 

Ens hem de continuar formant per ser uns bons agents de salut i portar a terme uns hàbits saludables per a nosaltres i per a les persones que ens envolten.

Us hi esperem a tots i a totes... És una gran experiència, una bona font de coneixements i, per què no dir-ho, una forma de trobar gent del barri i poder petar la xerrada un cop acabada la "classe".

ELS DIMECRES DES DE LES 4 FINS A LES 5:30 DE LA TARDA.

Apunta't, no ho dubtis, aprendràs i t'ho passaràs bé!   

Fes la teva inscripció al CAP de la Barceloneta, al Casal de Gent Gran de la Barceloneta, al Casal de Gent Gran Mediterrània o a l'Oficina del Pla Comunitari (al Centre Cívic de la Barceloneta)       
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada