diumenge, 20 de maig de 2012

Ja som aquí!

Bon matí de diumenge a totes i tots,

Per fi sortim a la xarxa! Soc en Joan González-Conde, tutor d'un grup de dones de la Barceloneta que han estat unes quantes setmanes aprenent el funcionamient més bàsic de les noves tecnologies, realitzant debats sobre el barri i l'Escola de Salut, fent fotografies el dia de Sant Jordi intentant reflexar diferents aspectes...
No ens hem pas aburrit, la veritat!

Tot i que en següents entrades seran elles mateixes les que aniran afegint el contingut al blog, aquesta primera entrada la he fet jo perque així poguem aprendre el funcionamient dels blogs desde el nostre propi blog.

Estic molt il·lusionat amb aquest projecte, i espero i confio poder transmetrels-hi aquesta il·lusió i que es motivin per continuar afegint material i temes.

La finalitat d'aquest blog, doncs, serà tractar temes que resultin d'interès tant per elles com per el barri, i amb les noves tecnologies com a eina per transmetre la seva opinió i ser més crítiques amb els aspectes socials i culturals del seu barri.

Com a mostra, aquí tenim una foto que vam fer el dia de Sant Jordi, on surten gairebé totes les dones de clase i  la noia que porta tot el tema de la memòria al centre cívic.


Nota Mental: fer-nos una foto totes i tots perquè pogueu veure l'equip al complert!

Firmat,

Joan GCC, en nom de les "Veines de la Barceloneta"


5 comentaris:

 1. Gracias al juan y a la marta y que aprueven el curso

  ResponElimina
 2. esperem poder continuar el proper curs y apendre coses noves
  gracis Joan i Marta

  ResponElimina
 3. segun parece ya salido un nuevo proyecto de la marina port vell, por tanto tenemos que mirar que no afecte al barrio, ya que tienen espacio donde el hotel vela para ubicar los yates nuevos que vengan sino en el morrot.

  ResponElimina